E-learning

E-learning (het leren met behulp van internettechnologie) is snel, efficiënt en interactief. Het stelt de student in staat om waar en wanneer dan ook te studeren, terwijl de (Informatie- en communicatie-) technologie heel veel kennis en inzichten oplevert waarmee de lesstof snel en eenvoudig kan worden geoptimaliseerd en de begeleiding gemaximaliseerd.

E-Beat begeleiding

“Maar liefst 96% van onze cursisten slaagt in één keer voor het examen.”

E-Beat opleiding

“Onze next-gen applicatie is toegankelijk, eenvoudig te bereiken en biedt toegang tot je eigen (persoonsgebonden) account.”

De e-learning specialist

E-Beat is de E-learning specialist van Nederland sinds 1998. Wij verzorgen online opleidingen die in-house zijn ontwikkeld en doorontwikkeld. Daarbij richten we ons op het registreren van -, en reageren op data waarmee de student zijn of haar voordeel kan doen. En stemmen we onze lesstof, leervormen, leerobjecten en leertijden continu af op de levende eisen, wensen en behoeften.

E-Beat opleiding

Wij bieden kwalitatief en up-to-date cursusmateriaal. Gericht op leren in de praktijk. Precies datgene wat nodig is om het examen te kunnen behalen. Niet meer, maar vooral ook niet minder, uiteraard.

E-Beat begeleiding

Vanaf de start van de online cursus, checken we voortdurend of het verloop naar wens is. We bieden support zodra dat nodig is. Zodat de cursus snel, goed en succesvol kan worden afgerond.

Voldoende voorkennis

“Iedereen heeft slechts beperkte tijd, namelijk maximaal 16,2 minuten, om een les of iets nieuws door te nemen.”

De e-learning specialist

''Bij E-Beat kun je snel en makkelijk online leren, word je optimaal begeleid en helpen ze je gericht op weg naar het diploma.'

E-Beat totaalpakket

E-Beat zorgt voor een totaalpakket. Een combinatie van online cursus, planning, support, examen en 96% kans op het diploma. Wij doen er alles aan om je te laten slagen voor het examen.

Waaruit bestaat dat totaalpakket?

  • Goed, actueel, vakgericht trainingsmateriaal.Een effectieve en efficiënte methode met een slagingskans (in 1 keer) van 96%. Het online leerprogramma (op desktopcomputer, laptop, tablet en telefoon)
    waar je als cursist op inlogt.
  • Je volgt een uitgestippelde route binnen een vastgestelde termijn.
  • Je mag zo vaak inloggen als je wilt, en er net zo lang mee bezig zijn als nodig
  • E-Beat monitort het cursusverloop. Bij haperingen/uitval/problemen krijg je automatisch een reminder of advies.
  • E-Beat zorgt ervoor dat je voldoende kennis hebt om examen te kunnen doen.
  • E-Beat biedt, indien nodig, persoonlijke begeleiding of een aangepast leerprogramma.