E-Beat: verstand van retail

De aanpak, opleidingen èn leermethoden van E-Beat zijn afgestemd op de retail. We richten ons op het verbeteren van vakkennis, die medewerkers direct kunnen toepassen in de praktijk, waardoor het retail-bedrijf beter kan, en beter gaat, presteren.

“Onze studenten zijn vrijwel allen medewerkers van winkelbedrijven.”

Wij werken samen met

Aanmelden medewerkers

De online vakopleiding kan worden aangekocht via de webshop, of via de traditionele factuur. In beide gevallen is het vervolg identiek. Men ontvangt een voucher die fungeert als eenmalig te gebruiken tegoed voor een specifieke opleiding. De student verzilvert de voucher, registreert zichzelf, geeft aan waar hij/zij werkt en start de opleiding.

Learning management system

Retail-relaties die medewerkers hebben aangemeld voor een opleiding bij E-Beat, kunnen gebruikmaken van ons zogenoemde Learning Management System (LMS). Het LMS is een unieke tool die direct aansluit op economische performance indicatoren. De managementinformatie die je uit het LMS haalt, helpt je kwaliteit af te stemmen op jouw bedrijfsdoel. Het biedt de mogelijkheid om gericht op te leiden. Het Learning Management Systeem wordt in overleg met opdrachtgever hiërarchisch ingericht. Per managementlaag worden rechten toegekend. Het geeft overzicht. En inzicht m.b.t. tot de stand van zaken en voortgang. De rapportage biedt inzicht in de leerprestaties van alle medewerkers per cursus.

“Wij leveren opleidingen en voorbereiding voor wettelijk erkende examens.”

Leeromgeving op maat

Meerdere medewerkers een online cursus bieden in de huisstijl van jouw bedrijf? Dat kan. Omdat het de herkenbaarheid vergroot en het vertrouwen van de cursisten. Op verzoek bouwen we ook de inhoud van de online cursus samen op. Eerst bepalen we samen de leerdoelen. Jij, als opdrachtgever, levert de inhoud, wij ontwerpen de cursus. Zodra iedereen tevreden is, zet E-Beat het e-learning traject live.