Nascholing voor gediplomeerd drogist of assistent drogist

Je wilt je vakkennis op peil houden. Dat doe je met onze nascholingen. Precies waarvoor deze bedoeld zijn. Je maakt kennis met de nieuwe zelfzorggeneesmiddelen. Zo weet je precies wat er in het vak gaande is. De nascholing is bedoeld voor de gediplomeerd assistent-drogist en drogist.
Op deze manier ben je direct weer op de hoogte van de belangrijkste onderwerpen die in de praktijk van belang zijn.
Daarnaast selecteren wij voor elke nascholing drogist een speciaal onderwerp.  Zo wordt in de Nascholing Najaar 2017 aandacht besteed aan homeopathie. Verder worden in deze nascholing een zevental (nieuwe) producten behandeld.

Wie doen onze nascholingen

De gediplomeerden die werkzaam zijn bij onze relaties die deelnemen aan ons klantenprogramma certificeren, krijgen de nascholing automatisch. De deelnemende winkels ontvangen een raamsticker, een schapcertificaat. De gediplomeerden (drogist en assistent-drogist) ontvangen de nascholingen voorjaar en najaar.

Veel van onze relaties hebben gediplomeerden met een diploma van Drogisterijcollege. Er zijn er ook die medewerkers met een diploma van pharmacon hebben. Beide diplomahouders kunnen de nascholing bij ons doen. Het gaat er om dat jij je (vak-) kennis bijhoudt.

Wil je zelf de nascholing doen, dan kun je deze eenvoudig via de bestelknop aankopen. Daarna kun je  direct starten.

Inhoud nascholing najaar 2017

In de Nascholing Najaar 2017 worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Soorten zelfzorggeneesmiddelen;
  • Homeopathie;
  • Producten: onder andere Bronchostop Hoestpastilles, Raylex, Niquitin Mini Zuigtabletten.

Kostprijs

ex BTW BTW Totaal
Nascholing € 81,82 € 17,18 € 99,00

 

Direct beginnen nascholing drogist

Je kunt de cursus online kopen. Afrekenen met iDeal. Daarna ontvang je vrijwel direct de vouchercode voor de opleiding. Met deze code maak je een persoonlijk studie account aan. Zodra je account is aangemaakt, wordt je opleiding geactiveerd. Je kunt dan direct starten met de nascholing.

De opleiding is geheel online en dat geeft jou de mogelijkheid om te studeren waar en wanneer je wilt. Dit betekent dat je op ieder moment van de dag kunt inloggen en studeren.

Online nascholing voor drogist of assistent drogist: HOMEOPATHIE

  • Breng tweemaal per jaar houd je je vakkennis op peil
  • Voor gediplomeerd drogist en assistent drogist
  • Homeopathie
  • Introductie 7 nieuwe UAD geneesmiddelen

Opbouw van de nascholing

  • 1 les
  • 1 zelftoets
  • 1 examen