De online Kantinechef

Snel af te ronden online IVA gecombineerd
met eenvoudig beheer voor de vereniging

Online Kantinechef

1 x Onbeperkt IVA + Portal € 150,00

Na het sporten bij de vereniging gezellig een biertje drinken. Dankzij de inzet van bestuur, barmedewerkers en vrijwilligers is dat mogelijk in de sportkantine. Maar wist je dat je hiervoor aan een aantal wettelijke eisen moet voldoen? Het hebben van een horecavergunning brengt nu eenmaal een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Speciaal voor bestuur en leidinggevenden

Als bestuur heb je te maken met meerdere of wisselende barmedewerkers. Iedereen die alcohol schenkt, of dat nu een vrijwilliger is of een barmedewerker, moet in het bezit zijn van een IVA-certificaat. IVA staat voor: Instructie Verantwoord Alcohol Schenken. Tevens zijn twee bestuursleden van de vereniging, verplicht het diploma Sociale Hygiëne te hebben. Speciaal voor het verenigingsbestuur en leidinggevenden heeft E-Beat een handig, eenvoudig webportal ontwikkeld: De online kantinechef.

Makkelijk en handig:
De online kantinechef inclusief onbeperkt aantal IVA

Menig bestuurder vraagt zich af: hoe regel je dit nu handig voor jezelf en je medewerkers? Dat doe je met de online kantinechef! Via internet meld je zelf barmedewerkers of vrijwilligers aan. Vervolgens kun je zien wie het IVA-certificaat behaald heeft. Je kunt in het seizoen op ieder moment en onbeperkt vrijwilligers aanmelden voor de IVA (of andere cursussen).
Bestel De online kantinechef en begin vandaag nog.

Voordelen van De online kantinechef

  • Onbeperkt: IVA-cursus en certificaat voor de vereniging
  • Online aanmelden barvrijwilligers voor de IVA
  • Online overzicht van IVA-gecertificeerden
  • Speciaal voor sportverenigingen
  • Geschikt voor alle barvrijwilligers en barmedewerkers
  • Looptijd 1 jaar / seizoen

Controleer de vergunning bij de gemeente

Daar waar alcohol wordt verkocht, gelden volgens artikel 8 lid 3 van de drank- en horecawet verplichtingen. Twee bestuursleden dienen op de vergunning vermeld te zijn. De gemeente controleert via de BOA’s of de vereniging zich aan de regels houdt.

Wat levert het op?

Leidinggevenden zijn in staat om erop toe te zien dat huis- en gedragsregels worden nageleefd. Dat kan op een manier zoals de wet dat vraagt. Bestuursleden zorgen zelf dat de vergunning wordt bijgewerkt. De vrijwilligers met de IVA zijn geregistreerd in het Portal. Net als de bestuurders met SH. Het portal geeft inzicht en helpt bij controle door de BOA van de gemeente.

Neem contact op   Regels voor kantinebeheer