Overdag sta je in de winkel. Aan een opleiding besteed je liever niet teveel vrije tijd.E-Beat E-College
Bij E-Beat kun je studeren op het moment dat het jou uitkomt. Op de plek die jij wil. De route is voor je uitgestippeld. Bij vragen antwoorden wij binnen een half uur. Bij E-Beat kun je online leren op een snelle en gemakkelijke manier. Onze methode helpt je te laten slagen. Dus dat diploma is zo behaald!

Retail ervaring

Met onze jarenlange ervaring, weten we bij E-Beat hoe het werkt in de retail. Daarom stemmen wij onze aanpak, opleidingen èn leermethoden hierop af.

96% slagingskans

Maar liefst 96% van onze cursisten slaagt in één keer voor het examen. Vele cursisten werkzaam bij toonaangevende merken gingen jou voor.

Praktijkgericht

Wij bieden kwalitatief en up-to-date cursusmateriaal. Gericht op leren in de praktijk. Precies datgene wat nodig is om het examen te kunnen behalen. Niet meer en niet minder. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk.

Online leren

E-Beat maakt het je zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt inloggen wanneer en hoe vaak je maar wil. Je kunt studeren op het moment dat het jou het beste uitkomt. Waar je maar wil. De route is voor je uitgestippeld. Vragen proberen wij altijd binnen 30 minuten te beantwoorden.

Begeleiding

Vanaf de start van de online cursus, checken we of het verloop naar wens is. We bieden support zodra dat nodig is. Zodat jij de cursus snel en goed kunt afronden.

Maatwerk

Meerdere medewerkers een online cursus bieden in jouw eigen huisstijl? Dat kan. Dit vergroot de herkenbaarheid en het vertrouwen van de cursisten. Het E-Beat Management Systeem biedt inzicht in gewenste informatie over het verloop van de cursus. Neem hiervoor contact met ons op.

Service

Niet iedereen leert even gemakkelijk. Bij problemen nemen wij contact op en bieden we persoonlijke begeleiding. Wij doen er alles aan om de cursist te laten slagen. Zodat jij snel je aandacht weer kunt richten op de klant. Met het benodigde diploma op zak!

Ga naar opleidingen

Neem contact op